Kasi-Jesper i nyt smykke-stormvejr

Iværksætteren er endnu engang endt på en avisforside - denne gang for at have 'smykket' regnskabet i Endless

Jesper 'Kasi' Nielsen har ifølge Endless' nye direktør pustet salgstallene kunstigt op ved at tilbyde ualmindeligt lange returneringsmuligheder. (Foto: Polfoto)
Jesper 'Kasi' Nielsen har ifølge Endless' nye direktør pustet salgstallene kunstigt op ved at tilbyde ualmindeligt lange returneringsmuligheder. (Foto: Polfoto)

Jesper 'Kasi' Nielsen er endnu engang endt på en avis-forside. Denne gang af Børsen, hvor han beskyldes for at have 'smykket' regnskaberne i smykkefirmaet Endless, som han indtil for et halvt års tid siden var direktør for.

Siden har nordmanden Paul Moonga overtaget roret og blandt andet sat en stop for de salgsmetoder, som Kasi-Jesper benyttede i sin tid i direktørstolen.

Han har ifølge den nuværende CEO givet forhandlere lov til at returnere usælgelige smykker i op til to år, hvilket betyder, at Endless i løbet af 2015 har modtaget smykker retur, som ellers har været opført som værende solgt i både 2013- og 2014-regnskaberne.

Det skriver Børsen.

Se også: Jesper Kasi Nielsen har tabt gigantisk skattesag

- Det betyder, at vi må korrigere tidligere års resultater, siger Paul Moonga til erhvervsavisen.

Den administrerende direktør vil ikke ud med, hvor stor en del af smykkerne, der er blevet leveret tilbage fra forhandlerne, men kalder det en 'betydelig del'.

Det er Jesper 'Kasi' Nielsen dog ikke enig i. Han forklarer, at der ikke er tale om store mængder, og at returneringerne blot er en del af 'daily business'.

Se også: Kasi Jesper hæver igen, igen værdi af Pandora-lodseddel

Han mener heller ikke, at det er et tegn på, at smykkerne ikke sælger godt nok.

- Nej, for når man sætter så mange varer ud til butikkerne, så går det forskelligt. Det bekymrer mig først, hvis vi ikke vinder nye kunder. Men det er ikke et problem, siger han til Børsen.

Se også: Kasi-Jesper vil tilbage til Brøndby

Paul Moonga fortæller, at han ikke kendte til de for forhandlerne meget fordelagtige betingelser, som Kasi-Jesper havde tilbudt dem, men at han stoppede praksissen kort efter, at han overtog direktør-stolen i firmaet, der er registreret i Tyskland.

Arbejdet med at korrigere salgstallene i nedadgående retning i regnskaberne for tidligere år er ved at blive udført netop nu. I regnskabet for 2015 vil det blive oplyst, hvor mange smykker der er kommet retur til Endless' hovedkontor.

Jesper 'Kasi' Nielsen er ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendelse.

Se også: Kasi-Jesper: Pandora har lovet at betale mit skattesmæk


Jesper 'Kasi' Nielsen var også på forsiden af Børsen i sidste uge.

55 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere