Kasi Jesper jubler: Opskriver selskab med 1,5 milliarder

Jesper 'Kasi' Nielsen har opskrevet værdien af sit holdingselskab med knap 1,5 milliarder kroner - han vil dog ikke fortælle hvorfor

Jesper Nielsen har i mange år haft en strid med Pandora. Den kører for tiden i voldgiftsretten.
Jesper Nielsen har i mange år haft en strid med Pandora. Den kører for tiden i voldgiftsretten.

Det har tilsyneladende været en god start på ugen for Jesper 'Kasi' Nielsen.

Det mener han selv i hvert fald.

I et opslag på Facebook oplyser erhvervsmanden, at han har opskrevet værdien af hans personlige holdingselskab Dacamase fra 318 millioner kroner til 1,8 milliarder kroner grundet 'dagens positive udvikling'.

Jesper Nielsen vil dog ikke over for Børsen fortælle, hvilken 'positiv udvikling' der er tale om, da han er underlagt en 'tavshedsklausul'.

Det er dog velkendt, at han og Pandora i mange år har haft en strid om en såkaldt earn out-aftale, fra da han i sin tid forlod smykkeselskabet.

Ifølge Jesper Nielsen har den en værdi af omkring 1,4 milliarder kroner, mens Pandora konstant har været af den overbevisning, at den var nul og niks værd.

'Centrale dokumenter'
Ifølge Børsens oplysninger har voldgiftsretten tirsdag besluttet, at Pandora er tvunget til at skulle fremlægge centrale dokumenter i sagen, som ifølge Jesper Nielsen giver dybere indsigt i opgørelsen af netop earn out-udbetaling.

Retten har altså ikke besluttet noget i forhold til noget endeligt beløb, men udelukkende i forhold til om nogle dokumenter skulle fremlægges eller ej.

Det har dog altså ikke afholdt Nielsen fra at opskrive sine værdier.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Jesper Nielsens advokat, Boris Frederiksen. Pandora oplyser til Børsen, at man ikke har nogen kommentarer.

Kim Mikkelsen i aktion på halgulvet, da han stadig passede jobbet som administrerende direktør. Den tjans har han givet videre til Janni Møller Thomsen
Foto: Stine Bidstrup Sport og Spil Mød den hemmelige millionær: Mister millioner i guldjagt

142 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere