Kendt ejendom på Strøget solgt for vanvidsbeløb

Det var en god ide for den engelske kapitalfond Avignon Capital at købe Amagertorv 2 i 2012 for 125 millioner kroner. Nu er den solgt for 200 millioner

Det er denne ejendom, som Avignon Capital har solgt for 200 mio. kroner. (Foto: Avignon Capital)
Det er denne ejendom, som Avignon Capital har solgt for 200 mio. kroner. (Foto: Avignon Capital)

Det er populært at slentre ned ad Strøget i København, mens man kigger på butikker og shopper løs. Og netop derfor er boligpriserne vanvittigt høje på det den eftertragtede gade.

I dag blev det så offentliggjort, at en af de mest prestigefulde ejendomme på Strøget er blevet solgt.

Det drejer sig om hjørneejendommen Amagertorv 2, hvor det franske modehus Louis Vuitton lejer sig ind.

De 812 kvadratmeter fordelt på fire etager kostede den nette sum af 200 millioner kroner, hvilket svarer til en kvadratmeterpris på omkring 246.000 kroner.

Det er en ukendt, men naturligvis meget rig tysk familie, som har købt ejendommen.

Om det bliver en god forretning vides endnu ikke, men det var det i hvert fald for den nu tidligere ejer Avignon Capital. Den engelske kapitalfond betalte således i 2012 ifølge Ejendomswatch 'kun' 125 millioner kroner for ejendommen, og fire år efter kunne man derfor score sig en fortjeneste på 75 millioner kroner.

- Avignon Capital var en af de første internationale ejendomsinvestorer, der gik ind på det københavnske ejendomsmarked i 2012, da vi havde opdaget vækstmuligheder grundet det store boom i turisme og høj indenlandsk købekraft, der ikke rigtigt har været berørt af internationale virksomheder, siger Louis Duiffeld, investeringschef hos Avignon Capital ifølge kapitalfondens hjemmeside.

75 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere