Kendt hotelkæde åbner nyt kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Group åbner nyt Wakeup-hotel på 585 værelser i København

Sådan skal det nye hotel se ud. PR-foto
Sådan skal det nye hotel se ud. PR-foto

Danmarks største hotelkæde Arp-Hansen Hotel Group åbner et nyt stort Wakeup-hotel på 585 værelser i det indre København.

Ejendommen, der tidligere har fungeret som kontorejendom, ligger på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge, og blev købt i 2016.

Nu er byggetilladelsen til at omdanne den til et hotel en realitet, og derfor forventer man, at hotellet kan stå klart i sommeren 2018.

Det bliver kædens fjerde Wakeup-hotel, der kører efter et lavpris-koncept. To ligger allerede i København, mens et tredje åbner til maj i Aarhus.

Stenrige ejere
Kæden er ejet af de to stenrige brødre Henning og Birger Arp-Hansen. Sammenlagt nærmer deres formue sig snart to milliarder kroner.

Arp-Hansen-brødrene spiller en vigtig rolle i den danske hotel-branche. Foto: Sif Meincke/Polfoto Tæt på Stenrige brødre, smart ægtepar, enker med minus...: Her er Danmarks hotelkonger

Ekstra Bladet skrev sidste år om de to hotel-bosser, der arvede familiefirmaet fra deres far Alf Arp Hansen.

- Arp-Hansen er ikke luksushoteller. Det er især lavpriskonceptet Wake Up, som de er vokset på. Derudover har de nogle 3- og 4-stjernede hoteller, forklarede Ole Egholm fra Dansk Brancheanalyse, som følger hotelbranchen tæt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen