Mette Blomsterberg taber over halv million

TV-konditoren har sammen med sin mand haft et hårdt 2015 rent økonomisk

Henrik Jæger Blomsterberg sammen med sin hustru - tv-konditoren Mette Blomsterberg. Foto: Jonas Olufsson
Henrik Jæger Blomsterberg sammen med sin hustru - tv-konditoren Mette Blomsterberg. Foto: Jonas Olufsson

I DR's Bagedysten er Mette Blomsterberg den skarpe dommer, der har styr på alt indenfor kager og bagning, men når det kommer til økonomien hos hendes egen cafe, så er det en anden historie.

I kagedronningens selskab Gloria Lama Holding ApS viser et spritnyt regnskab således et samlet underskud på 612.000 kroner for 2015. Det skyldes primært hendes cafe i Lyngby, der fungerer som datterselskab.

Mens personaleudgifterne her på et år er steget fra 4,5 millioner kroner til 5,3 millioner, så er bruttofortjenesten kun steget med 150.000 kroner.

Se også: Ugeblad vinder over DR i retssag om Bagedysten

Hvis man dertil lægger nogle yderligere af- og nedskrivninger i forhold til året forinden, så giver det et samlet underskud for cafeen på 590.000 kroner. I 2014 var der et plus på bundlinjen på 190.000 kroner.

Det store underskud betyder samtidig, at selve formuen i firmaet - den såkaldte egenkapital - er faldet til 465.000 kroner.

Lukkede butik
I starten af året drejede Mette Blomsterberg og hendes mand Henrik Jæger Blomsterberg nøglen om til deres anden kagebiks 'Blomsterbergs' på Grønnegade i det indre København.

Se også: Blomsterberg: Derfor har vi lukket butikken

 - Det var en del af planen at samle alle aktiviteter i vores nye café i Lyngby. Vi har kørt et stykke tid med både cafeen og butikken i Grønnegade, men det var et lille sted, hvor man ikke kunne sidde ned, men i stedet købte sine kager og tog dem med hjem, sagde Henrik Jæger Blomsterberg til Ekstra Bladet for en måneds tid siden.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til regnskabet fra ægteparret.

101 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere