Nu skal du skynde dig: Kiwis butikker lukker meget hurtigere end ventet

Kunderne har tømt Kiwi-butikkerne væsentligt hurtigere end discount-kæden havde forventet. Derfor lukker de ned i næste uge

Allerede i næste uge forventer Dagrofa, at alle Kiwis butikker er lukket ned. Foto: Stine Tidsvilde
Allerede i næste uge forventer Dagrofa, at alle Kiwis butikker er lukket ned. Foto: Stine Tidsvilde

Da nyheden om nedlukningen af discountkæden Kiwi kom ud, lød det i første omgang fra ejerne i købmandskæden Dagrofa, at alle butikkerne var lukket ned i august. Men nu her tre uger senere, er meldingen en helt anden.

- Kiwis kunder har været virkelig gode til at støtte op omkring lukningen af butikkerne, så vores ophørsudsalg går rigtig godt. Det betyder, at en del af butikkerne allerede er løbet tør for varer og er lukket. Det samme kommer til at ske med resten af butikkerne, når de er tømt for varer. Vi forventer, at alle butikker er lukket i løbet af næste uge, siger Dagrofa-kommunikationsmedarbejder Maria Noel til Ekstra Bladet.

Koncernen havde slet ikke regnet med, at det ville gå så hurtigt.

- Vi er positivt overraskede over hvor hurtigt, vi har kunne lukke butikkerne. Vores primære fokus er at få vores dygtige og engagerede kolleger videre i deres nye drømmejob så hurtigt og godt som muligt, siger hun videre.

Se også: Kiwi koster kassen: Supermarkedskoncern taber 650 millioner

Underskud på 655 millioner
Tidligere i dag offentliggjorde Dagrofa sine nøgletal for 2016, og det var ikke rar læsning for koncernen:

Et kæmpe underskud på 655 millioner kroner, som Kiwi-kæden havde en meget stor del af skylden for. Især nedlukningen af de mange butikker har kostet millioner.

- Et underskud i den størrelse er naturligvis utilfredsstillende, men vi kan glæde os over, at vi nu har truffet beslutning om det, der skaber underskuddet, og at vores øvrige forretningsområder har en fornuftig indtjening, sagde koncernchef Per Thau i en kommentar til tallene.

23 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere