Sky dansk milliardær køber gods for 200 millioner

Den danske advokat og milliardær Poul M. Mikkelsen, der ejer fiber-virksomheden Jacob Holm & Sønner, har købt svenske Rosendal Slot for trecifret millionbeløb

Den sky milliardær er ekstremt glad for at gå på jagt. (Foto: Jan Grarup)
Den sky milliardær er ekstremt glad for at gå på jagt. (Foto: Jan Grarup)

Den danske milliardær og succesrige forretningsmand Poul M. Mikkelsen har haft spender-bukserne på og købt det historiske svenske gods Rosendal Slot for lige under 200 millioner svenske kroner.

Det skriver di.se ifølge Børsen.

Poul M. Mikkelsen der ejer den succesrige fibervirksomhed Jacob Holm & Sønner og er notorisk kendt for at sky den danske presse.

Udover hans nyerhvervede ejendom har han en villa ved Jyderup på Sjælland og et domicil i Schweiz.

Nu kan han så boltre sig på sit nye gods, som omfatter en grund på 820 hektar og en større maskinpark.

Slottet er opført i 1615 og har indtil nu været ejet af den svenske svenske adels- og industri-familie Bennet og ligger cirka 10 kilometer uden for Helsingborg.

Ifølge det svenske medie er det de to brødre Rutger og Johan Bennet, der står for salget efter storebroderen Carl Bennet ikke har ville ofre penge på vedligeholdelse af det kæmpemæssige gods. 

- Det er ikke en glædens dag. Desværre er nøglepersonen som har drevet jordene gået bort og vi er ikke selv landmænd. Nu sælger vi for at nye kræfter kan drive godset videre. Slottet er beboeligt, men kræver meget vedligeholdelse, fortæller Rutger Bennet til di.se ifølge Børsen.

39 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere