Strøgejendom solgt for 102 millioner

Ejendom tæt ved Nørreport station er blevet solgt for mere end 100 millioner kroner. Kendt konkursramt ejendomsinvestor har tidligere ejet bygningen

Priserne på ejendomme ved Strøget i det indre København, fortsætter med at eksplodere.

Denne gang er det kapitalforvalteren Aberdeen Asset Management, der har købt Frederiksborggade 12 for 102 millioner kroner, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse ifølge Ejendomswatch.

Trods den høje købesum, forventer de at få et startafkast på 4,2 pct af ejendommen, der ligger lige ved Nørreport Station.

- På trods af, at flere segmenter efterhånden ser en smule dyre ud, er vi overordnet set stadigt positive i vores syn på det danske ejendomsmarked. Det er dog udfordrende at finde kvalitetsejendomme i det nuværende investeringsmiljø, men vi mener stadig der er muligheder i markedet og er aktuelt også i forhandlinger om at erhverve yderligere et par ejendomme, siger transaktionschef i Aberdeen Danmark, Lars Rasmussen, i meddelelsen.

Se også: Kendt ejendom på Strøget solgt for vanvidsbeløb

Ejendommen er på ca. 1.350 kvadratmeter og har netop gennemgået en større ombygning. Samtidig er Burger King for nyligt flyttet ind i ejendommens nederste etager. På de øvrige etager findes der nyindrettede udlejningsboliger.

Palm ejede bygning

Frederiksborggade 12 har i tidens løb skiftet mange hænder blandt forskellige ejere. I 2006 og 2007 - lige før finanskrisen satte ind - blev ejendommen solgt flere gange frem og tilbage for vekslende millionbeløb. Helt fra 50 millioner til 83 millioner over kort tid, viser Tingbogen.

I 2007 var det den nu konkursramte ejendomsspekulant og tidligere mesterbokser Hans Henrik Palm, der købte ejendommen for 83 millioner kroner.

Den seneste handel er fra 2013, hvor prisen var på 51 millioner kroner.

Priserne på ejendomme omkring Strøget er kendt for at være uhyre høje.

For nylig blev også den kendte hjørneejendom Amagertorv 2, hvor det franske modehus Louis Vuitton lejer sig ind, solgt for 200 millioner kroner.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere