Tidligere Danske Bank-direktør skifter til Codan

Codan styrker sin danske forretning med ansættelsen af Christian Baltzer som ny CEO i Codan for Danmark pr. 1. februar 2020, skriver forsikringsselskabet

Baltzer fratrådte sin stilling i Danske Bank tidligere i år i forbindelse.
Baltzer fratrådte sin stilling i Danske Bank tidligere i år i forbindelse.

Tidligere finansdirektør i Danske Bank Christian Baltzer skal være administrerende direktør for den danske afdeling af forsikringsselskabet Codan.

Det oplyser Codan i en pressemeddelelse.

Baltzer fratrådte sin stilling tidligere i år i forbindelse med en organisationsændring. Med forbehold for Finanstilsynets godkendelse tiltræder han sin nye stilling i Codan 1. februar 2020.

Med ansættelsen af den nye direktør styrker Codan sin danske forretning og evne til at levere på ambitionerne om at styrke kundetilfredsheden og samtidig levere vækst og lønsomhed over de kommende år.

Det siger Ken Norgrove, der er skandinavisk topchef for Codan Trygg-Hansa-koncernen.

- Christian har en dyb forretningsforståelse og stor indsigt i forsikring, både i branchen og i den forsikringstekniske materie. Samtidig er han en dygtig leder, der har vist, at han er i stand til at håndtere udfordringer og sikre solide resultater, udtaler Ken Norgrove.

Hos Codan afløser Christian Baltzer nordmanden Scott Ørmen, der forlod stillingen som dansk landedirektør for Codan for en måneds tid siden.

Da Scott Ørmen forlod Codan, var det især behovet for at komme tættere på sin familie i Norge, der blev fremhævet som bevæggrund.

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere