Tidligere tv-vært lancerer egen app: - Det havde vi sgu ikke regnet med

Den tidligere Go' Morgen Danmark-vært Morten Resen har netop udgivet app til børnefamilier

Morten Resens liv er blevet fuldstændig ændret, da han stoppede som vært på Go Morgen Danmark. Foto: ritzau/scanpix/Thomas Sjørup
Morten Resens liv er blevet fuldstændig ændret, da han stoppede som vært på Go Morgen Danmark. Foto: ritzau/scanpix/Thomas Sjørup

I snart to år har den tidligere Go' Morgen Danmark-vært Morten Resen arbejdet som iværksætter med appen GoLittle, der skal hjælpe forældre med deres børns legeaftaler. Og nu er den endelig blevet lanceret efter lidt forsinkelser.

Til Ekstra Bladet fortæller Morten Resen, at interessen fra forældrene indtil videre har været overvældede. I løbet af den første uge har flere end 5.000 forældre således oprettet profiler.

- Det havde vi sgu ikke regnet med, siger Resen, der havde budgetteret med omkring 2000 profiler på den første måned.

- Det er en ny vane, man skal opdyrke hos folk, og spørgsmålet er så, om de gider det. Men der har vist sig at være en større interesse, end jeg havde turde håbe på, siger han.

App’en er gratis at hente og bruge. Derfor er der ikke penge at tjene på den for Resen endnu, men omkring sommer er det planen, at der kommer en guide-del på, som skal være annoncefinansieret.

- Det vil være en slags Tripadvisor for børnefamilier - guides til de bedste hoteller, restauranter osv. Den bliver finansieret af annoncører, men der vil ikke være reklamer for bleer osv. - det er ikke tanken. Det bliver lidt ligesom i Just Eat, hvor der er restauranter, der har betalt for at komme øverst oppe i søgeresultatet, siger han.

Råd fra rigmand
Det var serieiværksætteren Jesper Buch, der er med i 'Løvens hule' på DR, som foreslog ham at vente med guide-delen og i stedet starte med den gratis lege-app.

- Han sagde til mig, at den udfylder et større behov, som ikke er der i forvejen, og hvis det kommer til at virke, vil jeg have en forældregruppe som relativt jævnligt kommer til at bruge appen, og det vil jeg kunne bruge på længere sigt.

Læs hele interviewet med Morten Resen herunder, hvor han fortæller om sit nye liv uden nogen pensionsopsparing, den livsvigtige jagt på millioner fra investorer, og hvor han afslører sin nye månedsløn.

40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere