Topchef trækker sig

ISS' topchef trækker sig - bliver erstattet af anden dansker

Jeff Gravenhorst trækker sig som topchef i ISS, oplyser virksomheden. Foto: Ritzau Scanpix.
Jeff Gravenhorst trækker sig som topchef i ISS, oplyser virksomheden. Foto: Ritzau Scanpix.

Topchefen for den danske servicekoncern ISS, Jeff Gravenhorst, trækker sig tilbage. Han erstattes af Jacob Aarup-Andersen fra Danske Bank, oplyser ISS.

Jacob Aarup-Andersen har hidtil været øverste ansvarlig for bankaktiviteterne i Danmark. Han starter i sin nye stilling hos ISS 1. september.

- Jeg vil gerne takke Jacob for den store indsats, han har leveret i flere forskellige stillinger i Danske Bank, siger Chris Vogelzang, topchef i Danske Bank, i en pressemeddelelse.

- Jeg vil også gerne ønske Jacob tillykke med det nye job og ønsker ham alt det bedste i hans nye virke.

Ikke godkendt som bankchef
Jacob Aarup-Andersen har været ansat i Danske Bank siden 2012 og medlem af direktionen siden 2016.

Sidste år var han indstillet til at blive topchef for landets største bank, efter at norske Thomas Borgen fratrådte stillingen oven på den store hvidvasksag.

Finanstilsynet ville dog ikke godkende Jacob Aarup-Andersen som ny topchef for Danske Bank. Derfor endte Chris Vogelzang med at få jobbet i sidste ende.

Nyheden kommer mindre end en uge efter, at iss også måtte vinke farvel til Flemming Bendt, der trak sig fra posten som CEO i ISS Danmark.

Direktør i 10 år
Det er aftalt, at den nuværende ISS-topchef, Jeff Gravenhorst, fortsætter i sin stilling, indtil Jacob Aarup-Andersen starter i virksomheden.

58-årige Jeff Gravenhorst har været øverste direktør for ISS i ti år.

På verdensplan har ISS mere end 400.000 medarbejdere. Det gør selskabet til en af de største danske virksomheder målt på arbejdspladser.

Selskabet tjener sine penge på blandt andet rengøring og ejendomsservice - såkaldt facility management.

20 kommentarer
Vis kommentarer