Vil bygge to hoteller i 'forbandet' område: Jeg har stor succes dér

Niels Fennet har planer om at opføre et hostel til unge og et hotel kun til lufthavnsansatte

Hotelejer Niels Fennet bor til daglig på sit gods i Fredensborg sammen med sin hustru Lise. Foto: Finn Frandsen
Hotelejer Niels Fennet bor til daglig på sit gods i Fredensborg sammen med sin hustru Lise. Foto: Finn Frandsen

Selvom 73-årige Niels Fennet ejer ti hoteller rundt om i landet igennem lavpriskæden Cabinn og aldrig har tjent så mange penge som nu, så betyder det ikke, at han stiller sig tilfreds.

Han har nemlig planer om at bygge to nye hoteller i den nære fremtid,

- Jeg er i færd med at lægge sidste hånd på det, fortæller han til Ekstra Bladet.

Helt konkret skal de ligge i Ørestad i København, hvor han allerede har de Cabinn Metro Hotels og Cabinn Appartment liggende.

Hotellerne vil være specielle, fordi de henvender sig til snævre målgrupper.

- Vi vil gerne lave et ungdomshotel, fordi det er blevet meget populært med de her hostels. Og det segment bliver vi jo også nødt til at dække, siger han.

Derudover vil han lave et hotel, som er dedikeret til fly- og lufthavnsansatte.

- De har nogle særlige behov, for de sover jo på alle tider af døgnet. Så der skal være total ro døgnet rundt og ingen andre gæster, som kan forstyrre dem. Derudover skal de også have en buffet, hvor de kan spise lidt, inden de skal afsted, siger Niels Fennet om hotellet, der skal indeholde 400 værelser.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hotelejer Niels Fennet fotograferet ved Cabinn i Ørestad. Foto: Finn Frandsen
Hotelejer Niels Fennet fotograferet ved Cabinn i Ørestad. Foto: Finn Frandsen
 

Glad for område
Han er ikke bange for at bygge i Ørestaden, der jo ellers ofte er blevet kritiseret for at være en 'spøgelsesby' og 'ubefolket' osv.

- Jeg var jo den eneste, der rigtig byggede derude efter den oprindelige plan. Jeg ved ikke, om der er en forbandelse over det område, men jeg har da nydt stor succes der, så det er jeg jo glad for, siger han.

Pt. bygger han på Kalvebod Brygge i København, hvor der sammen med Ikea opføres et hotel, varehus og ungdomsboliger. Det skal efter planen stå klart i juni 2019. Derefter skal man i gang med de to nye hoteller.

- Når entreprenøren er færdig på Kalvebod Brygge, så rykker vi dem derud og laver de ting. Fra i dag taler vi vel om tre år, inden de indvies, siger han.

Han har derfor heller ikke nogen planer om at udbygge vest for Storebælt.

- Jeg tror, at jeg har munden fuld nu. Jeg er den type, der arbejder meget alene, så jeg har svært ved at uddelegere netop den side af sagen. Jeg synes, vi er virkeligt godt repræsenteret i Jylland med stor kapacitet i de største byer, og det er altså slet ikke det samme marked som i København.

Ingen planer for pension
Indtil videre har han i hvert fald haft stor succes. I 2017 var overskuddet på 93 millioner kroner, hvilket han ikke havde forventet. 

- Det kan jo være svært at lægge budgettet, for jo størrre virksomhed desto mere følsom bliver man også over for omgivelserne. Faktisk var det ikke et særligt godt år for kongresser, så alle i branchen har været lidt forbavsede, siger han.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Selvom han snart runder de 74 år, så har han ingen planer om pension.

- Der er jo flere og flere, der bliver 100 år. Jeg har ikke nogen planer om at lægge det fra mig, så længe jeg har det så godt, som jeg har det. Og så har jeg jo verdens bedste personale, som i den grad bakker virksomheden op, siger han.

25 kommentarer
Vis kommentarer