YouSee mister 61.000 tv-kunder i første kvartal

YouSee mistede 61.000 tv-kunder i første kvartal efter opsigelsen af aftalen med Discovery ved årsskiftet

Også 2019 var et blodbad for Yousee. Der mistede de 71.000 kunder i butikken - forstå hvorfor her. Video: Lasse Brøndal/Maya Westander

YouSee mistede 61.000 tv-kunder i første kvartal efter opsigelsen af aftalen med Discovery ved årsskiftet.

Det oplyser TDC Group i en pressemeddelelse.

Foruden tabet på 61.000 tv-kunder mistede selskabet også 35.000 mobilkunder og 31.000 bredbåndskunder, oplyser TDC Group.

'Udviklingen i første kvartal understøtter forventningerne til helåret til trods for tilbagegang i tv-forretningen', skriver de i pressemeddelelsen.

Ifølge TDC Group har man økonomisk set mærket en begrænset effekt af udbruddet af covid-19. Virksomheden understreger dog, at situationen medfører 'øget usikkerhed' i forhold til den fremtidige forretningsudvikling.

- Resultatmæssigt er vi efter første kvartal på det niveau, vi havde forventet. Vi har holdt kadencen, og vores strategiske investeringer i fibernet og 5G ruller som planlagt, trods de udfordringer, som COVID-19 medfører. Vi har samtidigt reduceret vores driftsomkostninger, hvilket er et vigtigt fokus i denne fase af transformationen af TDC, siger Henrik Clausen, administrerende direktør og koncernchef i TDC Group.

Se også: Her er Danmarks bedste internetudbyder

Se også: Her hæver YouSee priserne: - Er simpelthen så træt

Se også: Efter tv-krig: - Alle var ikke lige tilfredse

Se også: TDC siger farvel til 185 ansatte

Fejl i YouSees it-system har i dag betydet, at nogle kunder har oplevet, at de ikke kunne bruge deres betalingskort. Arkivfoto nationen - 18. feb. 2020 - kl. 13:57 YouSee hævede 75 gange på Erlings kort: Nu er han sur

330 kommentarer
Vis kommentarer