Annonce:
Annonce:

Folk i chok over ægtepars insektmareridt

Amerikansk ægtepars indkørsel stank i flere dage efter voldsomt døgnflueangreb

Annonce:

Da amerikanske Kelly Rivard tidligere på måneden vågnede og så sig ud af vinduet, brød hun ud i et skrig over det syn, som mødte hende.

Indkørslen var nemlig dækket af et tykt lag døgnfluer, som af uvisse årsager havde lagt sig til at dø lige foran huset, skriver amerikanske CBC.

Heldigvis var Kellys mand, Sylvain, den heldige indehaver af en højtryksspuler, som han fluks tog i brug for at rengøre indkørslen.

Kelly filmede hvordan Sylvain fjernede insekterne fra indkørslen og delte videoen på Facebook, hvor den nu er blevet set flere millioner gange.

I optagelsen ses det blandt andet hvordan Sylvain Rivard bruger sin trøje til at holde sig for næsen på grund af stanken fra de døde insekter.

- Det var slemt, stanken var simpelthen rædselsfuld. Det lugter stadig i indkørslen, fortæller Sylvain Rivard, der beskriver de mange insekter i indkørslen som 'et tykt tæppe', der dækkede indkørslen.

Hvor mange døgnfluer ægteparret endte med at fjerne vides ikke, men de Kelly og Sylvain Rivard havde fyldt tre og en halv sorte affaldssække med de små insekter, da oprydningen var færdig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: