Annonce:
Annonce:

Campingejer: Vores gæster elsker vores kamera

Selvom jurister har vurderet det ulovligt, mener campingejer ikke, at myndighederne skal blande sig i, at han har et kamera hængende, der streamer live ud til nettet

Annonce:

Rømø Familiecamping og Sommerhusudlejning har ejer Allan Svendsen opstillet et web-kamera, der streamer live til nettet. Formålet med kameraet er, at give nysgerrige gæster, især surfere, mulighed for at se vejret om campingpladsen, inden de tager turen til Rømø.

- Vi har kameraet som en service for vores gæster. I går var jeg inde og justere på det, og der endte det med at filme ned i fortovet.

- Efter en halv time havde jeg den første gæst i røret, der spurgte, hvorfor kameraet filmede ned i jorden. De vil se vejret og det sted, de vil overnatte, og det bliver brugt flittigt, siger Allan Svendsen.

Eksperter: Letpåklædte strandgæster filmes ulovligt

Annonce:

Ekstra Bladets udsendte gjorde campingpladsejeren opmærksom på, at videostreamingen fra kameraet er blevet forelagt flere IT-jurister, der vurderer, det strider mod persondataloven, men det gør ikke noget stort indtryk på ham.

- Hvis en jurist vurderer det, så er det hans vurdering. Men det får ikke os til at ændre noget, for vores gæster er glade for det. Kameraet er sat op på privat grund, så jeg synes ikke myndighederne skal blande sig i det, når det ikke skader nogen.

På Amager Strand hænger der lige nu et overvågningskamera, der filmer gæsterne hver 10 minut. Her er de fleste badegæster forargede over, at de uden at vide det bliver foreviget på internettet (Filmet og redigeret af Mårten Damgaard).

Ekstra Bladets Side 9 pige Mikaela Olsen kan ikke se formålet med overvågningen af hende og de øvrige strandgæster (Filmet og redigeret af Mårten Damgaard).

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: