Annonce:
Annonce:

Foto af dansk dreng udnyttet i pædofiles fantasier

Et uskyldigt billede af en dansk dreng bliver udnyttet af pædofile på nettet

Kuno Sørensen forklarer i tv-klippet, hvorfor de pædofile tænder på børnebillederne.
Annonce:

Har du haft oplevelser med usikre harddiske? Skriv til os på 1224@eb.dk /sms til 1224 (koster alm sms-takst) eller send en mail til friadgang@eb.dk.

Feriebilleder af en dansk dreng udnyttes på en pædofil-hjemmeside, hvor brugerne flittigt kommenterer hans udseende.

I alt er omkring 150 feriebilleder, hvor han leger på stranden, fejrer fødselsdag og læser en dansk udgave af Harry Potter lagt ud på på hjemmesiden, hvor tusindvis af uskyldige børnebilleder flittigt deles.

På siden skriver brugerne også, hvordan de ønsker at udnytte børnene seksuelt. Ekstra Bladet ønsker ikke at gå i detaljer med de kommentarer til den danske dreng. Og han er desværre ikke den eneste. Mindst fem andre danske børn ligger også på siden med lignende kommentarer.

Brugeren, som har lagt den danske dreng samt tusindvis af andre intetanende børn op på forummet, har efterfølgende valgt at lukke sin konto, fordi han synes, det er urimeligt, at hans seksuelle interesse for børnebilleder, bliver fordømt af samfundet.

- Der er en mystisk sygdom, som har ædt folks hjerner. Pludselig bliver et smukt billede af en glad dreng, der leger på stranden, et frygteligt tilfælde på misbrug, hvis det er i hænderne på de forkerte mennesker. Det er ren vanvid, skriver han i sin afskedssalut på hjemmesiden.

Ekstra Bladet har også forsøgt at få en kommentar fra folkene bag den udenlandske hjemmeside, men de er ikke vendt tilbage.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: