Annonce:
Annonce:

Poul Madsen: - Derfor gør vi det

 

Annonce:

Er du klar over, om nogen ser med, når du går i seng, skifter tøj eller er inde hos naboen for at få en øl, uden din kone ved det? Alt for mange af os har glemt at sikre os mod at blive afl ret. Igennem flere måneder har Ekstra Bladet således foretaget systematiske søgninger, der afslører gigantiske huller i den danske internet-sikkerhed hos private, virksomheder og offentlige institutioner.

Tusindvis af overvågningskameraer, harddiske med meget følsomme oplysninger samt styringssystemer ligger og roder rundt på nettet med fri adgang for it-kriminelle, pædofile og terrorister, hvilket Ekstra Bladet vil afsløre i de kommende måneder. Det er rystende læsning, som bør få alle til med det samme at tjekke deres egen it-sikkerhed.

For at kunne identificere hullerne i den danske it-sikkerhed har vi skullet håndtere meget følsomme oplysninger. Derfor har vi opsat ti regler, som Ekstra Bladets journalister har fulgt gennem hele projektet:

 

Følg med i ’Fri adgang’ i de kommende måder i avisen, på Ekstra Bladet TV, på eb.dk/friadgang og på twitter: #friadgang.

Og bare rolig. Vi skal også nok hjælpe dig til at få styr på din egen it-sikkerhed.

Med venlig hilsen

Poul Madsen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: