Annonce:
Annonce:

TV: Harddiske uden kode giver fri adgang til danskernes privatliv

Henrik Larsen, chef for den offentlige sikkerhedsmyndighed DK-CERT,  advarer danskerne om, hvilke oplysninger de lægger op på deres netværksharddiske. Glemmer de at sikre udstyret ordentligt, kan hele internettet få adgang til de personlige dokumenter

Henrik Larsen, chef for den offentlige sikkerhedsmyndighed DK-CERT (Computer Security Incident Response),  mener danskerne skal overveje grundigt, hvilke oplysninger de lægger op på en trådløs netværksharddisk (EB-TV).
Annonce:

Har du haft oplevelser med usikre harddiske? Skriv til os på 1224@eb.dk /sms til 1224 (koster alm sms-takst) eller send en mail til friadgang@eb.dk.

Anskaffer du en netværksharddisk for at få fjernadgang til dine skatteoplysninger eller lægens sidste tjek af din sundhed, skal du overveje det grundigt.

Det fortæller Henrik Larsen, IT-ekspert og chef for den offentlige sikkerhedsmyndighed DK-CERT (Computer Security Incident Response) til Ekstra Bladet TV:

- For det første skal folk tænke sig om, hvad det egentligt er for nogle oplysninger, de synes, de skal have liggende her. Tænk på, om du har lyst til at udstille de her ting på internettet, som du ligger på sådan en disk, der er åben ud mod internettet, advarer Henrik Larsen.

Se hele interviewet med Henrik Larsen om de usikre harddiske i tv-klippet ovenfor.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: