Gisp! Gigantisk alligator ved hul nummer 3

Hold da lige kæft - det er jo et helt uhyre, lyder det fra golf-spiller, da uventet gæst ankommer til den amerikanske golfbane. Se giganten her

Video: Charles Helms

Du kan se den Jurassic Park-lignende alligator i klippet herover artiklen

Flere golfspillere fik noget af en overraskelse, da de hyggede sig med en gang golf på en golfbane i Florida.

For lige pludselig kom en helt uventet aktør op på banen.

En kæmpe alligator med en længde på omkring 4,5 meter traskede dovent rundt ved hul nummer tre. Helt uberørt af de gispende spillere.

- Det er den største alligator, jeg har set i mit liv, konstaterer en af golf-spillerne, Charles Helms, mens han filmer krybdyret spankulere forbi på plænen.

Alligatoren blev filmet ved Buffalo Creek Golf Club i Florida.

Et helt uhyre
- Har du nogensinde set så stor en alligator før, spørger en af spillerne. Mens en anden anden konstaterer: Hold da lige kæft - det er jo et helt uhyre.

Uhyret gjorde dog ikke større fortræd end at spillerne måtte indstille skydningen lidt, indtil alligatoren var dampet helt af i et nærliggende vandhul.

Wendy Schofield, som arbejder i golf-butikken, fortæller de lokale medier, at 'Golf-Gatoren' er et helt almindeligt syn på golfbanen:

- Han er her hele tiden og han gør ikke nogen fortræd. Han er meget populær blandt spillerne. Han er en form for maskot for os.

Gammel gæst
Kvinden fortæller også, at den store alligator har besøgt golfbanen gennem meget lang tid.

- Nu er rygtet om ham bare begyndt at løbe. Det her er et fantastisk sted at spille golf. Alligatoren er et højdepunkt - og det er vi også, griner Wendy Schofield.

Tidligere på måneden blev en alligator fanget, da den befandt sig ved en skole i Dallas, Texas. Se fangsten her. (Video: KameraOne)

30 kommentarer
Vis kommentarer