Her er den nye Ice Bucket Challenge

Nu skal du ned på alle fire og tage armbøjninger i den gode sags tjeneste

Se, hvordan den nye trend udføres i praksis. Video: Newsflare

Hvis du undrer dig over, hvorfor din Facebook er fyldt med videoer, hvor folk tager armbøjninger, så er der en helt særlig grund til det.

Ny armbøjnings-trend hitter på de sociale medier med det formål at sætte fokus på en høj selvmordsrate blandt amerikanske krigsveteraner.

Kampagnen går ud på, at man skal optage sig selv tage 22 armbøjninger i træk, som så skal uploades på et socialt medie, hvor man til slut skal fortælle hvilke venner, man vil nominere til at være med på #22PushupChallenge.

Ny trend: Hold en cola-dåse med babserne

I USA er gennemsnittet for selvmord blandt amerikanske krigsveteraner på 22 om dagen, og derfor har Honor Courage Commitment, som er en gruppe for amerikanske krigsveteraner, startet kampagnen med hashtagget #22PushupChallenge for at sætte fokus på de mange selvmord.

Ifølge en amerikansk undersøgelse, så kan 22% af alle selvmord begået i USA i perioden 1999 - 2009 relateres til amerikanske krigsveteraner.

Flere kendte er med på armbøjningsbølgen
En del amerikanske kendisser har allerede taget den nye trend til sig.

Bland andre Dwayne Johnson, John Krasinski, Chris Pratt, Kevin Bacon og flere andre stjerner har allerede uploadet videoer under hashtagget #22PushupChallenge på de sociale medier Facebook, Twitter og Instagram.

Trenden har også ramt Danmark
Øverst i artiklen kan du møde to mænd, der har lavet en dansk udgave af #22PushupChallenge.

For at gøre udfordringen ekstra svær, så har de lavet fire bunker med legoklodser, som de holder deres hænder på.

Fræk trend hitter: Se hvad de bruger brysterne til