AirAsia-offer skrev rørende kærestebrev to uger før flystyrt

Ung stewardesse skrev en kærlighedsbesked på en serviet, to uger før hun styrtede i døden

(Foto: Privat/Instagram)
(Foto: Privat/Instagram)

Den 22-årige stewardesse Khairunnisa Haidar Fauzi var en af de 162 ofre, som var med det forulykkede fly AirAsia QZ8501. Hun nåede kort tid før sin død at give en rørende besked videre til sin kæreste.

To uger før, at liget af stewardessen blev fundet i vandet, skrev hun nemlig en kærlighedsbesked til sin kæreste, Divo, på en serviet og lagde et billede af det på Instagram. Det skriver det engelske medie Mirror.

(Foto: Privat/Instagram)
(Foto: Privat/Instagram)

Den 22-årige kvinde postede et billede af servietten, hvorpå der stod 'I love you from 38.000 ft' - altså 'Jeg elsker dig fra 38.000 fods højde'. Flere tusinde liker og kommenterer nu billedet og viser deres sympati over for kvinden og hendes efterladte.

De dræbte efter AirAsia-tragedien nåede sandsynligvis ikke at være bange særligt længe, før flyet ramte havet. Foto: AP Krig & katastrofer Flyekspert: Det er sket voldsomt og pludseligt

Det vides ikke, hvilken flyrute billedet blev taget på.

Næsten intakt fly
Myndighederne har ifølge mediet bekræftet, at der var en stewardesse blandt de lig, som er fundet i havet efter flystyrtet.

Pårørende beder i lufthavnen (Foto: AP) Krig & katastrofer Første offer for AirAsia-styrt er identificeret

Ligene af fire mænd og tre kvinder, som blev fundet, blev i går fragtet hjem.

QZ8501 forsvandt natten til søndag dansk tid. Det var på vej fra Indonesien til Singapore - en flyvetur, som normalt tager to timer. Flyet forsvandt dog fra alle radar efter tre kvarter i luften. I alt 162 personer var med flyet.

  (Foto: AP) Krig & katastrofer AirAsia-fly foretog stejl stigning inden styrt