Alle dræbt i flystyrt

224 mennesker har mistet livet i flystyrt ved Egypten - heriblandt 17 børn

Følg Krig & katastrofer

Trods meldinger om det modsatte er der er ingen overlevende, efter et russisk fly lørdag styrtede ned på vej til Sankt Petersborg.

Det bekræfter de egyptiske myndigheder, skriver BBC.

Der er tale om 217 passagerer og syv besætningsmedlemmer, der mistede livet. Blandt passagererne, der primært er russiske statsborgere, er 17 børn.

Udover 221 fra Rusland var der tre ukrainske statsborgere ombord, oplyser egyptiske myndigheder. De 138 af passagererne var kvinder, 62 mænd og de sidste 17 var som nævnt børn. Flere af de dræbte blev fundet døde i deres sæde med selen på.

Sort boks fra forulykket russisk fly er fundet

Flyet var på vej fra den egyptiske turistby Sharm el-Sheikh til Sankt Petersborg, da det efter cirka 23 minutter i luften styrtede mod jorden. Det er endnu uvist, hvad der førte til styrtet, men flyets sorte boks er fundet og kan formentlig give et svar.

[No available link text]Se flyet her. Billederne er taget i Moskva den 20. oktober i år. (AP)

Der blev ellers tidligere på dagen åbnet for, at der kunne være overleverende, da en anonym kilde ved nedstyrtningstedet meldte ud, at der var hørt stemmer inde fra flyvraget.

- Redningsmandskab forsøger at trænge ind, og vi håber på at finde overlevende særligt efter at have hørt stemmer i smerte tilhørende folk derinde, lød det således.

Men den oplysning holdt altså ikke stik.

Her er de værste flyulykker i 10 år

Flyet styrtede ned over Sinai-halvøen i Egypten. Ifølge hjemmesiden Flightradar24, som følger flytrafikken over hele verden, fløj flyet i cirka 1,5 kilometers højde, da det forsvandt fra radaren. Det var efter 23 minutter i luften, og forinden havde flyet tabt højde, lyder meldingen.

Fra myndighederne lyder det indtil videre blot, at intet tyder på, at flyet er blevet skudt ned. Et russisk nyhedsbureau citerer unavngivne sikkerhedskilder for, at kaptajnen havde tekniske problemer før styrtet, men det er endnu ikke bekræftet.

Ekstra Bladet følger sagen...

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+