Frankrigs præsident bekræfter syv bortførte i Cameroun

En kendt militant gruppe har bortført syv franske statsborgere - fire voksne og tre børn - i Cameroun

Frankrigs præsident, François Hollande, siger tirsdag, at syv franske statsborgere, fire voksne og tre børn, er blevet bortført i den afrikanske stat Cameroun af en militant organisation, som er kendt af de franske myndigheder.

Under et besøg i Grækenland sagde François Hollande, at de syv bortførte er turister og franske statsborgere. Desuden er de alle i familie med hinanden. Han retter mistænker mod en kendt "terroristgruppe" fra Nigeria. Han mener, at den står bag bortførelsen.

- Det mest sandsynlige er nu, at de tilfangetagne er ført til Nigeria, siger Hollande og understreger, at de efter alt at dømme er blevet bortført af en velkendt nigeriansk terroristgruppe.

Det var den franske radiostation Radio France International (RFI), der tidligere tirsdag oplyste, at mellem fem og syv franske statsborgere var taget til fange af bevæbnede mænd på motorcykler i den nordlige del af Cameroun, tæt på grænsen til Nigeria.

En talskvinde for den franske ambassade i Cameroun bekræftede senere, at der har fundet en bortførelse sted i den nordlige del af landet tidligere på dagen, tirsdag. I øvrigt ville hun ikke sige noget.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere