Syrien: Mistede 18 familiemedlemmer på én gang

Et bombeangreb i Syrien slog 18 medlemmer af den samme familie ihjel på én gang

En gruppe civile er her i gang med at lede efter overlevende i murbrokkerne efter den syriske regerings angreb på den nordlige provins i Syrien. (Foto: AP)
En gruppe civile er her i gang med at lede efter overlevende i murbrokkerne efter den syriske regerings angreb på den nordlige provins i Syrien. (Foto: AP)

Interaktivt element

Klik rundt på den interaktive grafik over artiklen for at læs mere om de værste angreb i Syrien.

-----

- Fatma Assam Hajj Khamis, Abdel Aziz Hajj Khamis, Abu Abdel Azziz Hajj Khamis, Hassan Hajj Khamis.

Med en fattet stemme lister den civile syrer Sheikh Mohammed Fardoun sine 18 døde familiemedlemmer op over for CNN, som alle netop er blevet dræbt på én gang af et af den syriske regerings bombefly i den nordvestlige del af det borgerkrigsramte Syrien.

Læs også: Så brutal er krigen i Syrien

De 18 familiemedlemmer var alle samlet i den syriske mands tantes hus, da det syriske MiG-fly slog til mod byen Maaret al-Numan.

- Lige så snart vi hørte lyden fra bombardementet, løb jeg ud på gaden og så, at min tantes hjem var fuldstændig jævnet med jorden, forklarer Fardoun videre til CNN og fortsætter:

Læs også:

Se også: Politikere nægter at hjælpe Syrien

- Jeg har ikke ord for, det jeg så. Det, man ser på Youtube og i tv, kan slet ikke beskrive denne kriminelle handling. Bygningen var totalt jævnet med jorden. Jeg kan ikke tale om det, der er sket. Jeg har navnene på mine pårørende og accepterer guds skæbne, men jeg er her kun for at give jer oplysningerne. Jeg kan ikke sige mere end det, lyder det fra Fardoun ifølge CNN.

Læs også:

Se også: Derfor må syrerne klare sig selv

Byen Maaret al-Numan har i mere end en uge været centrum for en indædt kamp mellem oprørerne og den syriske regering, eftersom byen er nøglen til kontrollen med en strategisk vigtig vejstrækning mellem byerne Aleppo og Damaskus.

Hvis du er mobilbruger, så klik her for at se det interaktive kort.

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen