Bush hyldes for Osamas død

Det er ikke Barack Obama men derimod George Bush, der står bag Osama bin Ladens død

– I dag på min ordre gennemførte vi et angreb mod Osama bin Ladens skjulested i Pakistan. Sådan sagde den amerikanske præsident Barack Obama mandag morgen dansk tid, da han på tv proklamerede, at en af verdens største terrortrusler var blevet dræbt.

Men ifølge flere højerefløjs tilhængere, så er det ikke Obama, der skal hyldes for bin Ladens død. Nærmere tværtimod.

- Jeg takker præsident George W. Bush og vores millitær. Osama og Obama. Det er det samme. Obama gjorde intet, skriver Wendy Neff på Facebook. Hun er langt fra den eneste, der hylder Bush efter bin Ladens død.

- Tak til tropperne. Og præsident Bush for alt, hvad han gjorde, da han var præsident. Vores nuværende præsident er måske ham, der bestemmer, men han ville have alle tropperne ud af Mellemøsten, skriver Carey Warden

Læs også: Bush: En monumental bedrift

En salgstale
Obama har i længere tid været i modvind, efter der er blevet sået tvivl om, om han overhoved er amerikaner. Samtidig er præsidentens popularitet for alvor begyndt at svinde ind. Derfor er der også nogle, der mener, at hans tale tidligere mandag morgen dansk tid, var en slags salgstale.

- Kunne I se, hvordan præsidenten drejede offentliggørelsen af bin Ladens død til en slags kampagnetale? skriver Stephen Rhodes, mens Don LaDew skriver:

- Jeg håber ikke, at det her betyder, at Obama vil blive valgt næste gang også.