Politimand dræber 10-årig dreng

En rig nabos 10-årige søn blev for stor en fristelse for en irakisk politimand. Han bortførte og dræbte drengen for så at kræve 160.000 dollar i løsepenge

En irakisk politimand fra Bagdad bortførte sin rige nabos 10-årige søn, dræbte drengen og forlangte en løsesum på 160.000 dollar (800.000 kroner), inden han blev afsløret, da opkaldene blev sporet til hans telefon.

Forbrydelsen fandt sted i Mahawil, en by 80 kilometer syd for Bagdad i Babil provinsen, oplyser politiet.

- Vi har anholdt ham, og han har tilstået forbrydelsen, siger en embedsmand i provinshovedstaden Hilla til nyhedsbureauet AFP.

Drabsmanden, politiløjtnant Haidar Atlas, arbejdede i Bagdad, men besluttede at bortføre sin nabo, erhvervsmanden Khudair Abdul Zahras søn i hjembyen Mahawil.

- Vi pågreb ham mandag, liget er fundet, og han har tilstået forbrydelsen, siger embedsmanden, der ønsker at være anonym.

Det var Atlas' mobiltelefon, der afslørede ham. Han havde brugt den til at kræve løsepenge, og efterforskerne sporede samtalen tilbage til ham.

- Han krævede 160.000 dollar, men han havde dræbt og begravet drengen umiddelbart efter bortførelsen, tilføjer politiembedsmanden.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere