Nyt selvmordsangreb i Peshawar dræber 11

En selvmordsbombe i Peshawar i det nordvestlige Pakistan har kostet mindst 11 mennesker livet. Tre politimænd er døde ved et andet angreb i samme del af landet

En af de sårede efter selvmordsangrebet bringes på hospitalet. (Foto: AP)
En af de sårede efter selvmordsangrebet bringes på hospitalet. (Foto: AP)

Tabstallet er oppe på mindst 11 efter en selvmordsbombe fredag morgen dansk tid i Peshawar i det nordvestlige Pakistan. Det fortæller de lokale myndigheder.

Sprængladningen i en bil blev detoneret foran det lokale hovedkvarter for Pakistans største efterretningstjeneste, ISI. Bomben var så massiv, at bygningen blev svært beskadiget, fortæller vidner på stedet.

Militante islamister med tilknytning til Taliban har udført en række bombeangreb mod netop Peshawar, efter at den pakistanske hær indledte en offensiv mod oprørsbevægelsen den 17. oktober.

Næsten på samme tid som selvmordsangrebet i Peshawar er endnu bombe eksploderet i det nordvestlige Pakistan. Denne gang er det gået ud over tre politifolk i byen Bannu, der alle har mistet livet ved det, som også formodes at være et selvmordsangreb. Det beretter en repræsentant for det lokale politi.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere