Mindst 30 meldes dræbt i nyt syrisk angreb

Syriens hær bombarderer en by i det centrale Syrien. Over halvdelen af de dræbte er børn, siger aktivister.

Syriske regeringsstyrker har dræbt mindst 30 mennesker, da de mandag bombarderede byen al-Latmana i det centrale Syrien, siger aktivister fra byen.

Aktivisterne oplyser, at 17 af de 30 dræbte var børn. Otte andre er kvinder.

Videooptagelser, der er lagt ud på internettet, viser redningsmandskab hive folk ud af ruinerne fra et hus.

De dræbte og sårede, der hentes ud af de udbombede bygninger, er dækket af fint, gråt støv.

- Der er stadig sårede under murbrokkerne, siger en stemme på videoen.

- Se på disse lig. Der er mere end 50 lig under ruinerne.

Medlemmer af oppositionen mod præsident Bashar al-Assad siger, at der for to dage siden blev dræbt 40 mennesker i den samme by.

Udenlandske journalister har ikke mulighed for at bevæge sig rundt i Syrien uden myndighedernes opsyn, og derfor er det ikke muligt at bekræfte oplysningerne fra uafhængig side.

Mens blodet fortsætter med at flyde rundt om i Syrien, blev en libanesisk kameramand mandag dræbt, da han filmede ved grænsen mellem Libanon og Syrien.

Kameramanden arbejder for den libanesiske tv-station al-Jadeed, som hævder, at han blev dræbt af den syriske hær, der skød ind over grænsen.

Tidligere på dagen sagde tyrkiske diplomater, at der var affyret skud fra Syrien ind over grænsen til Tyrkiet. Her blev tre personer såret.

FN vurderer, at 9000 mennesker er blevet dræbt i de uroligheder, der brød ud for lidt over et år siden, da regeringsstyrker slog hårdt ned på demonstrationerne mod Assads styre.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere