Annonce:
Annonce:

Kvindelig selvmorder dræber fire

En kvinde dræbte mindst fire og sårede 27 ved selvmordsangreb i Ramadi, mens USA vicepræsident besøgte amerikanske styrker i Bagdad

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

En kvinde sprængte søndag sig selv i luften og dræbte mindst fire og sårede 23 andre i Iraks vestlige Anbar provins, mens den amerikanske vicepræsident, Joe Biden, var på besøg i Bagdad, oplyser kilder i det irakiske indenrigsministerium.

Selvmordsangrebet fandt sted i en guvernørbolig i byen Ramadi vest for Bagdad. Området kontrolleres delvist af sunnimuslimske oprørere, og både Ramadi og det nærliggende Falluja har været centrum for nogle af de hårdeste kampe under Irak-krigen.

Bombeanslaget skete, mens USA's vicepræsident besøgte amerikanske styrker i hovedstaden. Biden indledte et uanmeldt besøg i landet lørdag for at fejre den amerikanske uafhængighedsdag den 4. juli med amerikanske soldater og for at appellere til irakiske ledere om at nå til enighed om en regering.

Ved parlamentsvalget for fire måneder siden vandt den tidligere premierminister Iyad Allawis koalition de fleste pladser, men et tæt løb mellem de store partier skabte et politisk tomrum.

Valget den 7. marts var det andet valg i Irak siden Saddam Hussein blev væltet i 2003.

Der er i dag 77.500 amerikanske soldater i Irak mod 92. 000 i Afghanistan. Amerikanske kampstyrker skal dog ifølge planen trækkes uden den 1. september.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: