Annonce:
Annonce:

Politichef begår selvmord på tv

En argentinsk politichef sagde farvel til konen og skød sig selv på direkte tv

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

Mario Ferreyra, en fremtrædende politichef i Argentina, sagde til tv-kameraet, at han elskede sin kone Maria og deres børn. Derefter trak han en revolver op af den ene støvle og satte den resolut til hovedet.

- Hasta siempre, Maria, lød den 63-årige mands sidste ord, inden han skød sig selv bag højre øre.

Hele den chokerende hændelse blev transmitteret direkte på tv-stationen Cronica. Tv-seerne kunne også se med, mens Ferreyras grædende sønner desperat forsøgte at genoplive faderen, der var faldet livløs sammen i sin stol.

Mario Ferreyra, der blev interviewet på sit landsted i den nordlige provins Tucuman, var anklaget for kidnapning, drab og tortur under militærdiktaturet, der med hård hånd styrede Argentina fra 1976 til 1983.

Ferreyra sagde, at han var uskyldig i anklagerne, men valgte alligevel at tage sit eget liv, da myndighederne ankom til hans hjem for at arrestere ham. Han havde nemlig svoret, at han aldrig ville lade sig anholde.

Hans familie har fortalt, at selvmordet var konsekvensen af en tavshedspagt, som han havde indgået med tidligere kolleger fra diktaturtiden - et mørkt kapitel i Argentinas historie, som siden hen er blevet kendt som den 'beskidte krig'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: