Annonce:
Annonce:

Pakistans præsident lover handling

Pakistans præsident vil handle meget hurtigt, hvis der findes bevis for, at pakistanske grupper er involveret i Mumbai-angreb

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

Pakistans præsident, Asif Ali Zardari, sagde i dag, at han vil handle meget hurtigt, hvis der findes nogen beviser for, at pakistanske grupper eller enkeltindivider er involveret i angrebene i Mumbai i Indien, hvor mindst 195 mennesker blev dræbt.

- Som præsident for Pakistan, vil jeg handle så hurtigt som overhovedet muligt, hvis der kommer beviser mod enkeltpersoner eller grupper i nogen del af mit land, sagde Zardari til tv-selskabet CNN-IBN.

Han fremsatte udtalelsen mens Pakistans regering var samlet til krisemøde for at diskutere en reaktion på terrorangrebet i Mumbai, efter at Islamabad abrupt havde ændret en beslutning om at sende lederen af den militære efterretningstjeneste til Indien.

Den magtfulde chef for landets efterretningstjenester i ISI skulle have været fløjet til Mumbai for at hjælpe med efterforskningen, men indiske beskyldninger om, at 'elementer i Pakistan' er involveret i angrebet, førte til en ændring af planen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: