Pakistans præsident lover handling

Pakistans præsident vil handle meget hurtigt, hvis der findes bevis for, at pakistanske grupper er involveret i Mumbai-angreb

Pakistans præsident, Asif Ali Zardari, sagde i dag, at han vil handle meget hurtigt, hvis der findes nogen beviser for, at pakistanske grupper eller enkeltindivider er involveret i angrebene i Mumbai i Indien, hvor mindst 195 mennesker blev dræbt.

- Som præsident for Pakistan, vil jeg handle så hurtigt som overhovedet muligt, hvis der kommer beviser mod enkeltpersoner eller grupper i nogen del af mit land, sagde Zardari til tv-selskabet CNN-IBN.

Han fremsatte udtalelsen mens Pakistans regering var samlet til krisemøde for at diskutere en reaktion på terrorangrebet i Mumbai, efter at Islamabad abrupt havde ændret en beslutning om at sende lederen af den militære efterretningstjeneste til Indien.

Den magtfulde chef for landets efterretningstjenester i ISI skulle have været fløjet til Mumbai for at hjælpe med efterforskningen, men indiske beskyldninger om, at 'elementer i Pakistan' er involveret i angrebet, førte til en ændring af planen.