Indiske terrorister nedkæmpet

To indiske tv-stationer citerer politiets indsatsleder for, at aktion ved hotellet Taj Mahal i Mumbai er slut, og at de to sidste terrorister er dræbt

Efter tre døgns hårde kampe fik indiske sikkerhedsstyrker i Mumbai tidligt i morges omsider nedkæmpet en gruppe terrorister, som onsdag iværksatte et omfattende terrorangreb, der har kostet over 155 mennesker livet.

To indiske tv-stationer citerer styrkernes indsatsleder for, at aktionen ved hotellet Taj Mahal i Mumbai er slut, og at de to sidste terrorister, som havde forskanset sig på hotellet, er dræbt.

Der er foreløbig ingen oplysninger om ofre på hotellet, hvor liget af en af de militante blev smidt ud af et vindue i stueetagen.

Imens havde brandvæsnet travlt med at slukke en omfattende brand i den historiske bygning, som der steg sorte røgskyer op fra. Samtidig kørte flere ambulancer frem foran hotellet.

Taj Mahal-hotellet var det sidste sted, hvor terroristerne havde holdt stand, efter at det i går lykkedes den indiske nationalgarde at storme hotellet Oberoi/Trident og et jødisk center.