Annonce:
Annonce:

Al-Qaeda: Obama er en husneger

Al-Qaedas Ayman Zawahri siger, at Barack Obama opfører sig som en underdanig negerslave, der samarbejder med den hvide ejer

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

Al-Qaedas næstkommanderende Ayman Zawahri kalder i et nyt lydbånd USA’s næste præsident, Barack Obama, for en husneger – et nedladende udtryk for sorte slaver, der samarbejdede med den hvide mand.

- Du er søn af en muslimsk far, men du valgte at blive fjende af Islam. Du beder de jødiske bønner, selv om du påstår, at du er kristen, sagde Zawahri.

Hans tilføjede, at Obama repræsenterer det stik modsatte af 'ærefulde sorte amerikanere' som den sorte muslim Malcolm X. Al-Qaedas nummer to advarede samtidig Obama imod at sende flere soldater til Afghanistan.

- Hvad du har bekendtgjort tidligere - at du vil trække soldater ud af Irak og sende dem til Afghanistan - er en politik, som er dømt til fiasko, advarede Zawahri.

Forbryderiske Amerika
Zawahri mindede om, at hverken George W. Bush eller andre ledere hidtil har haft held til at vinde krigen mod al-Qaeda, som skjuler sig i det afghansk-pakistanske grænseområde. Samtidig opfordrede Zawahri alle muslimer til at fortsætte angrebene mod det 'forbryderiske Amerika'.

Det mere end 11 minutter lange lydbånd blev offentliggjort dagen efter, at Obama sagde, at hans kommende administration vil skærpe anstrengelserne for at fange al-Qaeda-lederen Osama bin Laden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: