Filmstjernes hjem brændt ned

Flere hundrede huse er brændt ned under skovbrand i Californien. Skuespilleren Christopher Lloyd mistede villa til 60 millioner kroner

Hollywood-stjernen Christopher Lloyd, der spillede den skøre professor i filmen 'Back to the Future', måtte søndag se sin villa til 60 millioner kroner gå op i flammer, da en skovbrand hærgede i det sydlige Californien.

- Boy, se der. Alt dette skete på få minutter, sagde Lloyd slukøret, da han betragtede de forkullede rester efter sit nyrenoverede drømmehus i velhaver-enklaven Montecito.

- Det er utroligt. Huset er bare væk. At genopbygge det ville... ville være for meget. Det er ikke muligt at genopbygge det, sagde han i går til tv-programmet 'Good Morning America'.

Christopher Lloyd er ikke alene om pludselig at stå uden tag over hovedet i det sydlige Californien. Omkring 1000 hjem – lige fra palæer til mobil homes – er gået til i den voldsomme skovbrand, der fik guvernør Arnold Schwarzenegger til at erklære fire amter i undtagelsestilstand.

Udover Montecito er byerne Yorba Linda og Sylmar blevet hårdt ramt af brandene, der brød ud i weekenden. I Sylmar blev Oakridge Mobil Home Park jævnet med jorden, hvilket betød, at 800 mennesker mistede deres bolig.