Blev reddet fra Sydkoreansk katastrofeskib: Nu har han hængt sig

En lærer, der var sammen med 325 elever på den forliste færge i Sydkorea, har hængt sig selv

Pårørende til passagererne på det forliste skib er samlet på et gymnasium i Jindo i Sydkorea. (AP)
Pårørende til passagererne på det forliste skib er samlet på et gymnasium i Jindo i Sydkorea. (AP)

Sydkoreansk politi oplyser, at en lærer, der i første omgang blev reddet fra det forliste sydkoreanske skib Sewol, der forulykkede i onsdags, nu har hængt sig selv. Den mandlige lærer var ombord på båden med 325 elever, hvoraf mange formodes døde, havde hængt sig i et træ. Han blev fundet på øen Jindo, hvor de reddede passagerer har fået hjælp siden ulykken.

Se også: Færgetragedie i Sydkorea: Tredjestyrmand var ved roret

Gymnasieeleverne fra Danwon High School var på en fire-dages skoleudflugt, da ulykken indtraf. Endnu ved man ikke, hvorfor læreren valgte at tage livet af sig selv.

Se også: Pårørende raser mod Sydkoreas præsident efter forlis

Færgen Sewol kæntrede onsdag morgen med 475 mennesker om bord. 28 mennesker er bekræftet døde, og 271 personer savnes fortsat, oplyser CNN.

Tv-stationen skriver desuden, at færgen, der forulykkede omkring 20 kilometer fra kysten, nu ligger fuldstændig under vand.

Flere end 500 dykkere deltager sammen med 169 skibe og 29 fly i eftersøgningen, hvor håbet om at finde overlevende i det 10 grader kolde vand svinder time for time.

Årsagen til katastrofen er fortsat uafklaret, men ifølge besætningsmedlemmer skal skibet pludselig have ændret kurs inden kæntringen, og det kan have fået skibet til at vælte om på siden på grund færgens tunge last, påpeger eksperter. Der var mere 150 biler om bord på skibet.

Andre mener, at færgen kan have ramt et klippeskær.