Nye uroligheder: Bilbombe dræber to i Bahrain

To personer er blevet dræbt af en bilbombe i Bahrain, oplyser landets indenrigsministerium

To personer er blevet dræbt og en tredje er såret, efter en bilbombe eksploderede i en mindre shiamuslimsk by i Bahrain.

- To afbrændte lig og en såret person blev fundet i en civil bil, der eksploderede i den shia-dominerede by Mughsha. Indledende undersøgelser har vist, at eksplosionen var forårsaget af sprængstoffer inde i bilen, oplyser landets indenrigsministerium i en pressemeddelelse.

Det vides endnu ikke, om bilens passagerer var målet for sprængstofferne, eller om de eksploderede på et forkert tidspunkt.

I en anden overvejende shiamuslimsk by eksploderede en hjemmelavet bombe lørdag middag og sårede flere, da modstandere af styret havde sat ild til en masse dæk for at vise deres utilfredshed med den kongelige familie, al-Khalifa.

Der har været blodige uroligheder i det lille kongedømme i den Persiske Golf siden begyndelsen af 2011, hvor oppositionsaktivister indledte et oprør mod styret.

Styret er ledet af sunnimuslimer, mens flertallet af landets indbyggere er shiamuslimer.

I starten af marts mistede tre politibetjente livet under uroligheder uden for landets hovedstad, Manama.

Ifølge Det Internationale Menneskeretsforbund er 89 personer blevet dræbt i forbindelse med urolighederne i landet siden februar 2011.