Teenager smidt af fly - sloges med far

Væltede rundt i mellemgangen. 17-årig englænder efterladt i Portugal efter han kom i slagsmål med stedfar på et fly

Foto: PA Photos
Foto: PA Photos

Det siges, at man bør holde familie-stridigheder inden for hjemmets fire vægge.

Noget kan der være om det.

17-årige engelske Lee Doran skulle på sin første udenlandsrejse og var ombord på et Thomson-fly fra Newcastle til Lanzarote. Med på turen var hans 14-årige halvbror Dylan, 39-årige stedfar David Laughton og hans partner Sarah Wilson på 28 år og deres tre-årige søn, Harry.

Lee røg i totterne på David, da flyet havde været i luften i tre timer. De lå og rodede rundt i et slagsmål i mellemgangen. Kaptajnen valgte at lande i flyet i Porto, hvor familien blev modtaget af det lokale politi.

Mens resten af familien tog et andet fly til Porto fik Lee lov til at tilbringe 24 timer - uden mad og drikkevarer - i politiets varetægt.

Ambassade-personale sikrede, at den 17-årig kunne ringe til sin 36-årige mor, Jannine Bird, hjemme i London. Hun kunne betale for en hjemrejse til drengen.

Jannine, der også er mor til Dylan og som var sammen med David i otte år før forholdet gik i stykker, siger ifølge Daily Mirror, at hun 'stadig er i chok'.

- At efterlade Lee i et fremmed land er rystende.

David har kendt Lee og Dylan siden de var babyer og efter bruddet mellem ham og Jannine har drengene holdt sommerferie med ham.

- Vi var 50 minutter fra landing, da Lee trak sin hætte op og jeg hev den ned igen. Det næste jeg oplevede var, at han tog sin arm rundt om mit hovede og pludselig lå vi i gangen. Da vi landede i Porto ville han ikke modtage penge af mig. Politiet tog sig af ham. lee er 17 år og bor for sig selv i London. Det her er blæst ud af proportioner, siger David.

Han risikerer noget af en regning. Ifølge Daily Mirror kan 'mellemlandingen' koste op mod 350.000 kroner.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen