Jihad-vanvid: Syvårig holder afhugget hoved

Thats my boy! Stolt australsk Syrien-kriger fotograferer søn med afhugget hoved

En syvårig dreng, der er søn af en australsk Syrien-kriger, er blevet fotograferet, mens han triumferende holder et afhugget hoved op som trofæ.

Khaled Sharroufs søn må tage begge hænder i brug for at løfte det blodige hoved, der stammer fra en dræbt syrisk regeringssoldat, skriver avisen Australian.

Hans stolte far, der er efterlyst for terror i Australien, lagde 8. august billedet på sin nu lukkede Twitter-profil med teksten: 'Thats my boy!'

Drengen er født og opvokset i Sydney, og klædt i blå T-shirt, ternede shorts og sandaler ligner han bestemt ikke et barn, der er på tur i en krigszone.

(Screenshot/ Twitter)
(Screenshot/ Twitter)
 

Men det uhyggelige foto menes at være taget i den nordsyriske by Raqqa, hvor islamister for nyligt henrettede adskillige soldater fra den syriske regeringshær og udstillede deres lig på byens torv.

Khaled Sharrouf, der tidligere har været fængslet for terrorvirksomhed i Australien, brugte sidste år sin brors pas til at forlade Australien med kone og tre sønner.

Ifølge australske medier rejste familien til Syrien, hvor 33-årige Sharrouf sluttede sig til terrorgruppen Islamisk Stat, IS (tidligere ISIS/ ISIL).

Ekspert: Derfor begraver Islamisk Stat kvinder og børn levende  

Khaled Sharrouf har været flittig med at lægge billeder af sig selv og sine børn på Twitter. Alligevel har det seneste foto chokeret australierne.

Khaled Sharrouf har tidligere lagt dette billedet af sig selv og to sønner på sin Twitter-profil. (Twitter)
Khaled Sharrouf har tidligere lagt dette billedet af sig selv og to sønner på sin Twitter-profil. (Twitter)
 

Premierminister Tony Abbott kalder billedet af den lille dreng med det afhuggede hoved 'afskyeligt' og 'barbarisk'.

- Disse billeder viser hvilke afskyvækkende grusomheder, denne gruppe er i stand til at gennemføre, siger premierministeren.

Islamisk Stat blev berygtet for sin brutalitet under borgerkrigen i Syrien, og nu spreder gruppen rædsel under sin fremmarch i Irak.

Ekspert: Derfor angriber Obama nu  

Blandt andet i det nordvestlige Irak, hvor hellige krigere fra Islamisk Stat omringede flere tusinde mennesker på et bjerg og truet med at dræbe alle, der ikke konverterede til islam.

Den lurende humanitære katastrofe fik sidste uge USA's præsident, Barack Obama, til at beordre luftangreb mod ekstremisterne.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.