Gaseksplosion i Paris: Seks dræbt i sammenstyrtet bygning

Redningshold leder stadig efter personer under murbrokker fra en sammenstyrtet bygning i den franske hovedstad

Tre børn og tre voksne er omkommet, mens 11 personer blev kvæstet, da en fireetagers bygning søndag styrtede sammen efter en eksplosion i forstaden Rosny-sous-Bois nordøst for Paris, skriver nyhedsbureauet dpa.

Der er angiveligt tale om en gaseksplosion, men dette er endnu ikke helt klart, oplyser den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve.

- Vi skal være forsigtige, da efterforskningen stadig er i gang. Intet er sikkert, siger Cazeneuve ifølge AFP til journalister.

Ud over de seks dræbte, er yderligere to mennesker fortsat savnet. Redningshold arbejder derfor på at finde dem under murbrokkerne.

Det vides ikke, hvor mange personer der befandt sig i bygningen, da den styrtede sammen.

Gaetan de Raucourt, der er leder af Paris' brandvæsen, meddeler, at der stadig er håb for at finde bygningens beboere, der måske har fundet "luftlommer" mellem træ, støv og murbrokker.

- Nogle kan have fundet ly. Vi har stadig håb om at finde overlevende, siger han.

Redningsarbejdet forventes at fortsætte hele mandagen. Arbejdet skal dog ske forsigtigt, da den resterende del af bygningen er i risiko for også at styrte sammen.

Vidner fortæller, at eksplosionen kunne mærkes op til 100 meter væk, og en lokal skole bliver nu brugt til at huse familier, hvis hjem er blevet påvirket af eksplosionen.

Ved bygningen har der den seneste tid været arbejdet med gas og elektricitet, men firmaet, der leverer gas til hjemmene i området, oplyser, at 'ingen gaslæk er blevet rapporteret.'