Annonce:
Annonce:

Muligt Hamas-angreb med bil koster israelsk baby livet

Det er angiveligt et medlem af Hamas, som onsdag kørte sin bil ind i fodgængere i Jerusalem

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

Otte personer er såret og en baby er blevet dræbt i Jerusalem, efter at en bil i fuld fart kørte ind i fodgængere ved et trafiklys ved en jernbaneovergang. Israelsk politi beskriver det som et terrorangreb.

- Vi kan bekræfte, at det er et terrorangreb. Føreren af bilen er indbygger i Silvan og er kendt som terrorist. Han har været i fængsel for terroraktivitet, siger Micky Rosenfeldt, som er talsmand for det israelske politi.

Silvan er en arabisk bydel i det østlige Jerusalem. Ifølge en talsmand for den israelske premierminister, Benjamin Netanyahu, er den 21-årige formodede gerningsmand medlem af den islamistiske palæstinensiske Hamas-bevægelse.

- Den palæstinensiske terrorist, som kørte otte personer over i Jerusalem her til aften, sårede dem og dræbte en baby, var medlem af Hamas, skriver talsmanden Ofir Gendelman på det sociale medie Twitter ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den mistænkte blev skudt af politiet, da han prøvede at flygte til fods. Han blev derefter kørt til hospitalet, hvor hans tilstand ifølge politiet er alvorlig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: