Annonce:
Annonce:

18 dræbt: Skolebus kolliderer med tankbil

Adskillige skoleelever er omkommet, da en skolebus kørte sammen med andre køretøjer, heriblandt en tankbil.

Annonce:
Følg Krig & katastrofer

Mindst 18 mennesker skal være omkommet, efter at en skolebus med gymnasieelever er kørt ind i tre andre køretøjer, heriblandt en tankvogn, nord for den egyptiske hovedstad, Kairo.

18 andre blev ifølge lokale myndigheder kvæstet ved ulykken, der skete i nærheden af byen Damanhur, der ligger omkring 160 kilometer nord for Kairo.

Læger kan ikke sige, hvor mange elever der er blandt de dræbte, men ifølge nyhedsbureauet dpa har 17 elever mistet livet.

En elev, der overlevede ulykken, siger, at bussen var forsinket, og at buschaufføren havde forklaret, at "der havde været et problem" med køretøjet.

- Jeg sad i den bageste del af bussen, da ulykken skete. Jeg sprang ud af et vindue, siger eleven over en mobiltelefon fra hospitalet til den private tv-kanal CBC Extra.

Den lokale provinsguvernør siger, at bussen skred ud på de dårlige veje, der har været ramt af heftigt regnvejr i regionen.

Læger oplyser til AFP, at tre forkullede lig, heriblandt en politibetjent, blev hevet ud af en anden bil, der også var indblandet i ulykken.

Ulykken sker tre dage efter, at 11 kvindelige universitetsstuderende blev dræbt i en trafikulykke i det sydlige Egypten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: