De var ombord på det nedstyrtede Egyptair-fly

Flere af de ombordværende personer på det nedstyrtede Egyptair-fly MS804 er blevet identificeret

Venner og pårørende har identificeret flere af mennesker, som var ombord på det nedstyrtede MS804. (Collage af Ekstra Bladet)
Venner og pårørende har identificeret flere af mennesker, som var ombord på det nedstyrtede MS804. (Collage af Ekstra Bladet)

66 mennesker var ombord på Egyptair-flyet MS804, som torsdag morgen styrtede ned i Middelhavet.

Indtil alle familiemedlemmer til de 66 mennesker er blevet underrettet, så vil Egyptair ikke offentliggøre navnene på dem ombord. Men flyselskabet har dog oplyst, at der er tale om 55 passagerer og 10 flyansatte.

De har samtidig offentliggjort nationaliteterne på de forsvundne: 30 fra Egypten, 15 fra Frankrig, to fra Irak og en fra Storbritannien, Belgien, Kuwait, Saudi Arabien, Sudan, Tchad, Portugal, Algeriet og Canada.

Krig & katastrofer Nedstyrtet fly meldte om røg i kabine

Men som tiden går, dukker der flere oplysninger op omkring de 66 personer. Ekstra Bladet har oplistet flere af de personer, som venner eller pårørende har bekræftet, fløj med MS804.

Artiklen fortsætter under grafikken...

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Flere vragdele fra flyet blev i går fundet i Middelhavet omkring 290 km nord for den egyptiske havneby Alexandria. Derudover blev der fundet rester af lig, sæder og baggage i området. Man har dog endnu ikke fundet nogen sort boks, hvorfor man altså ikke ved, hvad der helt specifikt er sket med flyet.

Flere har spekuleret i et terrorangreb, selvom der indtil nu ikke er nogen, som har taget ansvar for flystyrtet.

Dette satellit-billede offentliggjort af ESA viser angiveligt et oliespor i nærheden af det sted, hvor EgyptAir-fly formodes styrtet. (Foto: AP) Krig & katastrofer To kilometer langt oliespor fundet i område med flyvrag

Eftersøgningen af det nedstyrtede fly er intensiveret og har nu resulteret i, at man har fundet mange effekter fra flyvraget. (Foto: AP) Krig & katastrofer Flystyrt: Ligrester, sæder og bagage fundet

Ifølge det franske sikkerhedsorgan for luftfart (BEA) udsendte Egyptair-flyet inden styrtet automatiske beskeder om, at der var røg i kabinen.

- Der var Acar-meddelelser, som blev sendt fra flyet, og som antyder, at der var røg i kabinen kort før, at transmissionerne blev afbrudt, siger en talsmand for BEA til nyhedsbureauet AFP.

Talsmanden siger videre, at det dog er for tidligt at tolke noget eller at kende årsagen til styrtet, så længe vraget eller de sorte bokse ikke er fundet.

Fredag satte det franske skib Enseigne de vaisseau Jacoubet ud for at lede efter det forsvundne fly. (Video: AP)