Dødspiloten købte dyr kærlighedsgave til veninden

Andreas Lubitz købte tidligere på måneden to Audier - den ene som en kærlighedsgave til kæresten

27-årige Andreas Lubitz tog tirsdag 149 uskyldige mennesker med sig i døden, da han bevidst styrtede Germanwingsflyet ind i en bjergside i de sydfranske alper. (Foto: AP)
27-årige Andreas Lubitz tog tirsdag 149 uskyldige mennesker med sig i døden, da han bevidst styrtede Germanwingsflyet ind i en bjergside i de sydfranske alper. (Foto: AP)

Andenpiloten og massemorderen Andreas Lubitz gik i ugerne op til flystyrtet shopping-amok og købte to dyre luksus Audier, skriver det tyske medie Focus ifølge Daily Mail.

Den ene af bilerne var ment som en gave til ham selv - den anden var angiveligt ment som en kærlighedsgave til hans kæreste. Den kæreste, som brød med ham kort før det tragiske flystyrt, hvor han tog 149 uskyldige mennesker med sig i døden.

Det er endnu ikke bekræftet, hvornår bruddet mellem de to præcis fandt sted, men ifølge den franske TV-kanal ITélé skete det dagen før styrtet. Et andet medie, Telegraph, skriver dog, at Lubitz og kæresten brød tidligere på måneden, og at den dyre gave var et desperat forsøg fra på at vinde ekskæresten tilbage.

Uanset hvornår bruddet fandt sted, så skal Lubitz altså for få uger siden have iført sig spenderbukserne og have besøgt en bilforhandler i Düsseldorf, hvor han købte to spritnye Audier, skriver Focus. En af bilerne blev leveret sidste weekend blot tre dage før flystyrtet. Det vides ikke, om det var kærestens bil eller Lubitz egen bil, der blev leveret.

Ekskæresten flyttet
Ekskæresten, som ikke er navngivet, er nu flyttet ud af den lejlighed i Düsseldorf, hvor parret tidligere boede sammen. Hun bor nu med noget familie, skriver Daily Mail.

Habibalah Hassani, som ejer et pizzaria i nærheden af lejligheden i Düsseldorf fortæller, at han ofte så parret sammen.

- De var et sødt og venligt ungt par. Hun var høflig og attraktiv. De kom forbi 1-2 gange om ugen, siger Hassani ifølge Daily Mail.

- Han gav gode drikkepenge og var meget generøs, fortæller Hassani om Andreas Lubitz, som nu er hovedpersonen i tirsdagens flytragedie, hvor alle ombord mistede livet i de sydfranske alper, da Lubitz bevidst styrtede flyet.

Franskmand fortæller gribende, hvordan det lød, da flyet styrtede ned.

Læs også: Ekskæreste om dødspilot: Han sagde, alle skulle huske hans navn

1 af 2 27-årige Andreas Lubitz tog tirsdag 149 uskyldige mennesker med sig i døden, da han bevidst styrtede Germanwingsflyet ind i en bjergside i de sydfranske alper. (Foto: Privat)
2 af 2 27-årige Andreas Lubitz tog tirsdag 149 uskyldige mennesker med sig i døden, da han bevidst styrtede Germanwingsflyet ind i en bjergside i de sydfranske alper. (Foto: AP)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere