Efter flyshow-styrt: Kvinde leder desperat efter sin kæreste

Giovanna Chirico har ikke hørt fra sin kæreste siden flystyrtet i Shoreham Lufthavn

Giovanna Chiricos med  kæresten Mark Trussler. (Foto: Facebook)
Giovanna Chiricos med kæresten Mark Trussler. (Foto: Facebook)

Giovanna Chiricos kæreste Mark Trussler kørte på sin motorcykel på hovedvejen A27 omkring det tidspunkt, hvor et fly lørdag eftermiddag styrtede ned under et flyshow i West Sussex i England.

Hun har ikke hørt fra ham siden ulykken og har nu efterlyst ham på Facebook i et desperat forsøg på at finde ham i live.

- Mark Trusler, som er forsvundet, kørte på en sort motorcykel. Hvis nogen har detaljer, så vær venlige at kontakte Giovanna Chirico. Han var i Shoreham Lufthavn. Håber han bare har mistet signalet på sin telefon, skriver hun.

Hun skriver desuden, at hun er ude af sig selv af bekymring, og forklarer, at kæresten var kørt ned til Shoreham Lufthavnen, da han håbede på at komme til at se nogle af flyene ved showet.

11 mennesker er foreløbig dræbt ved ulykken. Politiet oplyser, at antallet af døde formentlig vil stige.

- Vores prioritet er nu at støtte dem, der er blevet berørt af denne tragiske hændelse. Opgaven med at få samlet dem der er døde er påbegyndt og derefter er der en vigtig efterforskning, der finder sted. Det er sandsynligt at det kommer til at tage flere dage. Vi har en bedre ide om tidsplanen i løbet af de næste 24-36 timer, siger lederen af Sussex Police, Tony Blaker.

Vejene omkring Shoreham Lufthavnen, hvor ulykken skete, vil forblive lukkede i de kommende dage.