Egyptens flåde: Flyvrag er fundet

Ifølge de egyptiske myndigheder, at vraget af det forsvundne EgyptAir-fly blevet fundet

Se seneste opdatering her

Egyptens flåde siger ifølge flere internationale nyhedsbureauer, at vraget af det forsvundne EgyptAir fly er fundet tidligt i morges. Samtidig skulle der også være fundet ejendele fra nogle af 66 mennesker, som var ombord på flyet.

Fundet er blevet gjort omkring 290 km nord for den egyptiske havneby Alexandria.

- Et helt område er ved at blive undersøgt i eftersøgningen efter den sorte boks fra flyet, hedder det i en erklæring fra flåden.

Flyselskabet EgyptAir bekræfter fundet på Facebook og Twitter.

Når flyvraget et blevet bragt i land, vil det blive undersøgt af efterforskere og eksperter fra forskellige lande. Som leder vil egyptiske Ayman el-Mokadam sidde, mens han vil blive suppleret af franske og britiske eksperter og en repræsentant fra Airbus, som har produceret flyet, skriver BBC.

Det er fortsat uklart, hvad der er sket med Egyptair-flyet MS804. (Arkivfoto: AP) Krig & katastrofer Efter Egyptair-styrt: Fransk flypersonale undersøges

Richard Osman med sin franskfødte kone Aureilie. Parret har to døtre og er bosiddende i Frankrig. (Foto: Facebook) Krig & katastrofer Richard var om bord på forsvundet fly

Flyet forsvandt på sin rute fra Paris til Kairo mellem de græske øer og den egyptiske kyst tidligt torsdag morgen uden at besætningen udsendte nødsignaler.

Allerede i går oplyste EgyptAir, at vragdele fra flyet var blevet fundet i Middelhavet, men det blev senere benægtet af de græske myndigheder.

En omfattende eftersøgning efter flyet blev intensiveret tidligere fredag. Både Egypten og Grækenland har sat fly og flådefartøjer ind i eftersøgningen. De får støtte af franske enheder, og USA har sendt et overvågningsfly for at hjælpe med operationen.

Krimi Lufthavn skærper sikkerhed efter styrt