FAKTA: Det ved vi om flystyrtet i Egypten

Der er ingen overlevende blandt de 224 personer, der var om bord på det russiske fly, der lørdag styrtede ned

Et russisk passagerfly er lørdag morgen styrtet ned på Sinai-halvøen i Egypten. Ingen af de 224 personer, som var om bord, overlevede. Her er et overblik over tragedien:

* Flyet var på vej fra den egyptiske ferieby Sharm el-Sheikh til Sankt Petersborg i Rusland.

* Det var af typen Airbus A321 og var 18 år. Det har siden 30. marts 2012 tilhørt det russiske selskab Kogalymavia, som også er kendt som Metrojet.

* Om bord var 224 personer - herunder 17 børn i alderen 2-17 år, syv besætningsmedlemmer og 200 passagerer. Alle var russiske statsborgere på nær tre personer, som var fra Ukraine.

* Trods indledende meldinger om, at redningsmandskab på stedet hørte stemmer fra flyvraget, står det lørdag formiddag klart, at ingen af passagerne har overlevet.

* Ifølge nyhedsbureauet Reuters lettede det russiske fly fra Sharm el-Sheik klokken 05.51 lokal tid, hvilket svarer til 04.51 dansk tid.

* Flyet forsvandt fra myndighedernes radar 23 minutter senere.

* Ifølge den britiske tv-station BBC bad piloten om lov til at foretage en nødlanding i El Arish Lufthavn på Sinai-halvøen.

* Men flyet nåede aldrig frem. Det styrtede ned omkring 50 kilometer fra lufthavnen.

* Flyvraget er lokaliseret i det centrale Sinai i et bjergrigt område omkring 100 kilometer syd for byen El-Arish på Sinai-halvøen.

* Årsagen til flystyrtet er endnu ikke slået fast, men ifølge egyptiske sikkerhedsstyrker er der ingen tegn på, at flyet er blevet skudt ned eller sprængt i luften.

* Redningsmandskab på stedet har fundet flyets sorte boks.

Kilder: Reuters, AFP, BBC, Tass.