Flystyrt: Ligrester, sæder og bagage fundet

Den græske forsvarsminister bekræfter, at der er blevet fundet en kropsdel, sæder og bagage i det område i Middelhavet, hvor EgyptAir-flyet styrtede ned

Eftersøgningen af det nedstyrtede fly er intensiveret og har nu resulteret i, at man har fundet mange effekter fra flyvraget

I dag blev det bekræftet fra de egyptiske myndigheders side, at vraget af det forsvundne EgyptAir fly, hvor 66 mennesker var ombord, var blevet fundet tidligt i morges omkring 290 km nord for den egyptiske havneby Alexandria.

Nu oplyser den græske forsvarsminister Panos Kammenos så, at der derudover er fundet rester af et lig, sæder og bagage i samme område.

- For et par timer siden blev vi informeret af egyptiske myndigheder, at en kropsdel, to sæder og en eller flere bagage-dele var blevet fundet i området, siger han ved en pressekonference ifølge BBC.

Fundet blev gjort i et område en smule syd for, hvor flyet forsvandt på radaren i går morges. Ministeren fortæller samtidig, at flyet ikke havde afveget fra sin planlagte flyverute igennem det græske luftsrum.

Ruten fra Paris til Kairo. Flyvraget er blevet fundet knap 300 km nord for havnebyen Alexandria. Krig & katastrofer Egyptens flåde: Flyvrag er fundet

Eksperter vil undersøge vrag

Når flyvraget et blevet bragt i land, vil det blive undersøgt af efterforskere og eksperter fra forskellige lande. Som leder vil egyptiske Ayman el-Mokadam sidde, mens han vil blive suppleret af franske og britiske eksperter og en repræsentant fra Airbus, som har produceret flyet, skriver BBC.

Flyet forsvandt på sin rute fra Paris til Kairo mellem de græske øer og den egyptiske kyst tidligt torsdag morgen uden at besætningen udsendte nødsignaler.

Det er fortsat uklart, hvad der er sket med Egyptair-flyet MS804. (Arkivfoto: AP) Krig & katastrofer Efter Egyptair-styrt: Fransk flypersonale undersøges

Richard Osman med sin franskfødte kone Aureilie. Parret har to døtre og er bosiddende i Frankrig. (Foto: Facebook) Krig & katastrofer Richard var om bord på forsvundet fly

Allerede i går oplyste EgyptAir, at vragdele fra flyet var blevet fundet i Middelhavet, men det blev senere benægtet af de græske myndigheder.

En omfattende eftersøgning efter flyet blev intensiveret tidligere fredag. Både Egypten og Grækenland har sat fly og flådefartøjer ind i eftersøgningen. De får støtte af franske enheder, og USA har sendt et overvågningsfly for at hjælpe med operationen.