Flytragedie: Sørgende pårørende samles i lufthavne

Et passagerfly fra EgyptAir 'forvsandt i nat fra radaren', oplyser flyselskabet på Twitter. Nu samles de sørgende pårørende i lufthavnene i Kairo og Paris. Se video

Se optagelser fra de pårørende her

Et passagerfly fra EgyptAir med 66 mennesker om bord er 'forsvundet fra radaren' på en tur fra Paris til Kairo natten til torsdag.

En flytragedie der selvfølgelig rammer de pårørende til passagerne ombord på flyet. Hele 15 familier er samlet i Kairo lufthavn, mens to familier er dukket op i lufthavnen i Paris.

Alle er meget påvirkede af tragedien og søger nu svar på, hvad der er sket. Hør den seneste opdatering her.

Nationaliteter ombord på flyet
EgyptAir har netop meldt ud, hvilke nationaliteter der var ombord på flyet. Der var 30 egyptere, 15 franskmænd, to irakere, en briter, en belgier, en fra Kuwait, en sudaneser, en fra Chad, en portugiser, en algier og en canadier.

Alt i alt var der altså 66 mennesker om bord på flyet, hvoraf 56 er passagerer og 10 er besætningsmedlemmer.

Flyet var i 11 kilometers højde, da luftfartsmyndighederne mistede kontakten til flyet. På grund af højden kan det ikke forventedes, at de 66 personer ombord fortsat er i live.

Årsagen til flyets forsvinden er endnu ikke kommet frem, men anonyme kilder hos de egyptiske luftfartsmyndigheder siger ifølge AP, at flyet med 66 passagerer er styrtet ned