Her ligger skudt terror-mistænkt

En person forsøgte torsdag - på årsdagen for Charlie Hebdo-terroren - at storme en fransk politistation bevæbnet med en kniv

Den dræbte undersøges. (Video: AP)

Fransk politi har torsdag middag skudt og dræbt en mand, der forsøgte at angribe en politistation i udkanten af Paris.

Det skriver flere franske medier - heriblandt Le Monde.

Manden, der var bevæbnet med en kniv og angiveligt råbte 'Allahu Akbar' inden han gik til angreb, blev ifølge vidner skudt og dræbt af politiet med 2-3 skud. Et enkelt vidne fortæller til Le Monde, at han hørte fem skud.

112 - 7. jan. 2016 - kl. 12:44 Frankrig: Politi skyder og dræber bevæbnet mand

Bomberyddere
Flere internationale medier beretter, at manden var iført en bombelignende vest, og derfor har der været bomberyddere på stedet. Det er dog siden bekræftet, at det var en falsk bombevest.

Samtidig florerer et billede af en dræbt mand på flere internationale medier, og her betegnes personen som den pågældende, der forsøgte at bryde ind på politistationen. Billedet er taget New York Times-journalisten Anna Polonyi, som befinder sig i området.

Hun skriver på twitter, at politiet dernede fortæller naboer og folk i nærheden til at gå væk og lukke vinduer og døre. 'Det er farligt', skriver hun.

Handlingen efterforskes nu som et forsøg på terror.

Politiet er lige nu massivt til stede i Paris' gader. (Video: AP)

Paris er i ekstra højt alarmberedskab af flere årsager. Dels fordi det i dag, 7. januar, er årsdagen for terrorangrebet mod det franske satiremagasin Charlie Hebdo. Et angreb, som i alt kostede 12 mennesker livet.

Dels fordi Paris stadig er i undtagelsestilstand efter det voldsomme angreb mod restauranter og spillestedet Bataclan i november, hvor 130 mennesker omkom ved i skyderi- eller bombeangreb.

En tilskuer filmede den dræbte på afstand, men blev hurtigt smidt væk af politiet. (Video: AP)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere