Islamisk Stat: Jordanere har bombet amerikansk gidsel

Islamisk Stat påstår, at jordanske bombardementer i Syrien, har kostet et amerikansk gidsel livet

Islamisk Stat (IS) påstår fredag, at Jordans voldsomme hævn-bombardementer, har kostet et amerikansk gidsel livet i den nordlige del af Syrien.

Det skriver New York Times.

Siden det tidligere på ugen kom frem, at IS formentlig har brændt en jordansk pilot levende i et bur, har jordanske styrker bombet terrororganisationen massivt.

Ifølge SITE Intelligence Group har sympatisører med terrororganisationen oplyst, at det kvindelige amerikanske gidsel mistede livet under murbrokkerne i et sønderbombet hus i den nordsyriske by, ar-Raggah.

Terror TV: IS-terror giver verdens største massegrav vokseværk

Oplysningen skulle være fremsendt på Twitter.

SITE Intelligence Group er en privatefterretningstjeneste, der overvåger islamisk aktivitet på internettet.

Siden august 2014 har det kvindelige gidsel været forsvundet, da hun blev taget til fange af ISIL i den syriske by Aleppo sammen med sin syriske kæreste.

Få måneder efter offentliggjorde organisationen en video af kvinden, hvor hun iført hijab tigger for sit liv.

Rasende jordansk konge
Afbrændingen af den jordanske pilot har vækket international fordømmelse. Samtidig har et massivt pres fra det jordanske folk, fået Jordans konge til at reagere voldsomt.

Den jordanske konge har annonceret, at han personligt vil gennemføre luftangreb på Islamisk Stats terrorister. (Foto: Xinhua) Krig & katastrofer Konge citerer Clint Eastwood: Jeg skal personligt bombe IS

I går fortalte den amerikansk diplomat Duncan Hunter Junior, at Kong Abdullah ibn al-Hussein efter at være blevet informeret om afbrændingen skulle have sagt, at 'jeg dræber enhver mand, jeg møder derude. Enhver idiot, som skyder mod mig, vil få sin kone dræbt, sine venner dræbt og få sit forbandede hus brændt ned.'

Desuden oplyste diplomaten, at den vrede konges eneste problem var, at han 'måske løber tør for ammunition'.